Ploile din ultimele zile au afectat, din nou, sute de țărani aflați în zonele inundabile din România, adică deal și câmpie. Nici țăranii care au fugit în munte, departe de viitură, nu au scăpat de furia apelor. Doi doljeni au fost luați de ape chiar din vârful Negoiu.

expeditia_romaneasca_spre_punctul_g.jpg
Cei doi țărani escaladaseră chiar în această dimineață muntele, lăsând în urmă o dâră de chiștoace de țigară și ambalaje, ca să știe pe unde să se întoarcă. Odată ajunși în vârful muntelui au aprins un foc și s-au apucat de băut, neștiind nimic de pericolul care-i pândea. „Ne-a luat pe nepregătite, ne-a luat toată agoniseala de-o viață”, a povestit Petre P., una din victime.

Apa a dus la vale cortul celor doi, cele trei găini pe care le mai aveau salvate de la ultima inundație, doi saci de nisip furați de la dig precum și alte obiecte personale. Prefectura Dolj a trimis un echipaj mixt de jandarmi și salvamonțiști ca să-i care pe cei doi jos, pentru că aceștia nu se mai putea ține pe picioare de emoție.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 26.09.2014 13:50 Social

National Cinematografic