V-aţi întrebat vreodată de ce bucureştenii îndură aproape în fiecare weekend câteva ore în traficul sufocant, în coloană la Buşteni, înconjuraţi de nesimţiţi cu BMW, ca apoi să dea preţuri uriaşe la cazare, şi să înghită cu noduri mâncarea de căcat din restaurantele româneşti de la munte?urlete_in_padure.jpg

E foarte simplu. “Abia aştept să ajung acolo, să mă duc undeva în pădure şi să urlu de furie şi neputinţă câteva ore, până mă descarc, că altfel aş ajunge să mă duc la Parlament şi la Guvern cu cocktailul Molotov, sau aş omorî vecinul cu propria lui bormaşină, i-aş înfige-o în creier să simtă şi el rotopercutorul ăla cum îl simt eu în fiecare seară şi în fiecare weekend”, explică elegant Marian, din Bucureşti.

Efectele benefice ale urlatului în pădure se simt aproape instantaneu. După ce urlă câteva ore şi se descarcă, bucureştenii simt o descătuşare şi pot să muncească încă o săptămână, ca să plătească taxe, să trăiască bine Firea şi nesimţiţii cu BMW.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Saturday, 11.11.2017 13:09 Social

National Cinematografic