De ce nu vine curierul? De obicei e acasă, aşteaptă şi el un alt curier

Explicaţia era logică! Românii nemulţumiţi că uneori le întârzie coletul au aflat că nu e neapărat vina curierului, pentru că şi acesta, la rândul lui, aşteaptă un alt curier. Un studiu arată că în fiecare moment în România sunt câteva mii de curieri care se aşteaptă unii pe alţii.

Un caz reprezentativ este al lui Geo, de la FAN Courier, care aşteaptă un alt curier care îi livrează cauciucurile pentru duba cu care face livrările şi fără ele evident nu poate să plece şi a primit şi SMS-ul cu „Livrarea se va face azi între orele 09-17”.

Alt coleg aşteaptă un curier care urmează să-i aducă mPOS-ul cu care încasează ramburs. Evident, sunt mulţi care aşteaptă pur şi simplu un coleg care trebuie să le aducă acel colet de la un centru de distribuţie şi drumurile sunt aşa cum sunt, iar uneori mai e şi aglomeraţie, pentru că sunt mulţi curieri care fac livrări şi se produc ambuteiaje de curieri.

Uneori apar şi blocajele grave, gen de Black Friday, când sunt multe colete, sau cele cu adevărat grave, adevărate catastrofe, când un curier stă şi îşi aşteaptă prietena să iasă de la cabina de probă din magazinul de haine: “Dacă sunt şi promoţii, poţi să-ţi iei adio de la colet”, explică un alt curier.

Scris de Advert Einstein
18 aprilie 2019 11:04

Articole asemanătoare

Vezi mai mult