Misterul sunetului aproape permanent de bormaşină din România a fost spulberat de un studiu care arată că românii produc Emmentaler prin acest procedeu. Aceştia prelucrează caşcavalul normal prin găurire sau aşchiere, obţinând sortimente mai nobile de brânză.delaco_bormasina.jpg

“A venit vecinul meu cu o rolă mare de caşcaval în braţe şi mi-a zis: Vecine, împrumută-mi şi mie bormaşina 5 minute, că vin socrii diseară şi vreau să-i dau pe spate cu un Emmentaler”, spune Decebal Popescu. “Cel mai simplu mod de a depista un astfel de trişor este să-i verifici burghiul. Dacă are urme de brânză pe capul de găurire înseamnă că joacă murdar!”, a mai declarat Decebal Popescu.

Experţii spun că un adevărat fan brânză nu ar face aşa ceva, iar impostorii sunt identificaţi imediat, pentru că nu se pot abţine şi servesc brânza pe polidisc, sau uită câte o şurubelniţă în ea.

Scris de Advert Einstein | Wednesday, 20.08.2014 10:50 Social

National Cinematografic