De frică să nu-l ia Tolo la întrebări, administratorul îi pune 0 la întreţinere de 5 ani

Pentru unii ciumă, pentru Tolo mumă! Administratorul blocului unde locuieşte jurnalistul de investigaţie Cătălin Tolontan merge pe burtă de 5 ani şi îi afişează 0 la întreţinere, de frică să nu-l întrebe Tolo ce e cu cheltuielile şi pentru ce au fost făcute.

“Dacă i-aş trimite fişa apartamentului şi ar vedea că eu am indemnizaţie 2000 de lei, deşi nu prea dau pe la bloc în afară de zilele de încasare, e posibil să mă ia la bani mărunţi. Aşa, cu 0 lei, ce să întrebe?”, spune administratorul.

Acesta precizează că n-ar fi deloc bine dacă Tolo ar vedea că firma de curăţenie a blocului e a unui nepot, că administraţia şi contabilitatea sunt ţinute de firma soţiei, sau că din fondul de rulment şi-a cumpărat o casă în Grecia.

Administratorul spune că o eventuală investigaţie l-ar expune la întrebări de la ceilalţi locatari din bloc: “E posibil să mă întrebe de ce în acte schimb săptămânal becurile de pe casa scării, deşi ele sunt arse din 1998 şi mai ales de ce un bec costă la magazin 3 lei, dar la întreţinere 300 de euro”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
20 februarie 2019 16:35
Citește mai mult despre: administrator intretinere tolontan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult