Panică și urlete disperate în sediul Antenelor în această seară. Cu ocazia petrecerii de Halloween, Dan Voiculescu s-a costumat în cel mai negru coșmar al angajaților săi: un om fără cur. Mircea Badea s-a speriat atât de tare încât efectiv a vrut să-și taie limba, fiind convins că nu mai are ce să facă cu ea.

voiculescu_fara_cur.jpg Extrem de panicat a fost și Mihai Gâdea, care s-a refugiat în biroul său și a revenit abia după o oră. ”A stat cu buzele lipite de curul în mărime naturală al lui Dan Voiculescu pe care-l are în birou și a suspinat încontinuu”, a povestit secretara sa. ”Iar înainte de a ieși din birou m-a rugat să-l las să mă pupe puțin în cur, ca să-și revină din șoc. Am acceptat, că n-am avut încotro.”

Totul s-a terminat însă cu bine pentru angajații Antenelor. Dan Voiculescu și-a dat costumul jos într-un final și și-a dezvăluit în toată splendoarea curul său, moment în care o cohortă de limbi l-au asaltat cu sălbăticie și pasiune. ”Mă simt ca la 20 de ani, când am pupat prima dată curul domnului profesor Dan Voiculescu”, a urlat de fericire Mircea Badea.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 31.10.2017 21:07 Social

National Cinematografic