De Halloween, Dan Voiculescu şi-a speriat crunt angajaţii de la Antene: s-a costumat într-un om fără cur

Panică și urlete disperate în sediul Antenelor în această seară. Cu ocazia petrecerii de Halloween, Dan Voiculescu s-a costumat în cel mai negru coșmar al angajaților săi: un om fără cur. Mircea Badea s-a speriat atât de tare încât efectiv a vrut să-și taie limba, fiind convins că nu mai are ce să facă cu ea.

Extrem de panicat a fost și Mihai Gâdea, care s-a refugiat în biroul său și a revenit abia după o oră. ”A stat cu buzele lipite de curul în mărime naturală al lui Dan Voiculescu pe care-l are în birou și a suspinat încontinuu”, a povestit secretara sa. ”Iar înainte de a ieși din birou m-a rugat să-l las să mă pupe puțin în cur, ca să-și revină din șoc. Am acceptat, că n-am avut încotro.”

Totul s-a terminat însă cu bine pentru angajații Antenelor. Dan Voiculescu și-a dat costumul jos într-un final și și-a dezvăluit în toată splendoarea curul său, moment în care o cohortă de limbi l-au asaltat cu sălbăticie și pasiune. ”Mă simt ca la 20 de ani, când am pupat prima dată curul domnului profesor Dan Voiculescu”, a urlat de fericire Mircea Badea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
31 octombrie 2017 19:07
Citește mai mult despre: antena3 dan voiculescu gadea Halloween Mircea Badea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult