De întâi aprilie, un şofer RATB circulă cu autobuzul personal şi nu ia călători din staţii

Ziua păcălelilor îţi poate aduce mari surprize, mai ales dacă aștepți autobuzul în Bucureşti. Pe traseele 336, 311 şi 601 te poţi întâlni cu un anumit şofer RATB pus pe glume, care face mişto de călători. Autobuzul său personal opreşte în toate staţiile, dar nu mereu deschide uşile. Dacă un călător comentează, el îi explică imediat că este autobuzul lui personal şi că deschide uşile numai când are el chef.

Atunci când vrea să ia un călător în autobuz, şoferul farsor opreşte în staţie şi îi face semn călătorului să urce, deși ușile sunt închise. După ce așteaptă nițel la ușă, călătorul neatent urcă grăbit în autobuz și se trezește în altă parte a oraşului, de unde trebuie să ia metroul ca să se întoarcă.

Partea cea mai deranjantă e că şi la metrou poţi fi păcălit. Dacă ai ajuns la staţia Aurel Vlaicu şi vrei să mergi la Unirii, ai şansa să te urci într-un metrou fals. Spre surprinderea călătorilor, metroul iese la suprafaţă, undeva pe la staţia Republica. Dacă ai fost iarăşi păcălit şi te-ai trezit pe câmp la staţia Republica, probabil că te-ai săturat deja de transportul în comun şi o să vrei să iei un taxi. Asta ar fi o mare greşeală, pentru că taximetriştii de aici au tariful de 3,5 lei pe kilometru.


Pe acelaşi subiect:
De 1 Aprilie, Vanghelie şi-a păcălit prietenii că ar citi o carte!
Regii asfaltului spun că nu pot termina autostrăzile deoarece nu există drumuri până la ele
Cursele low-cost nu pot ateriza pe aeroportul Otopeni fiindcă nu au rovinietă

Scris de TNR
1 aprilie 2011 13:29

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult