Nici măcar gândacii nu-i mai suportă pe angajații lui Sebastian Ghiță de la România TV. Scârbiți de manipulările angajaților România TV, de prostia lor bubuitoare și cantitățile impresionante de căcat pe care le mănâncă fără oprire, gândacii din sediul celei mai mizerabile televiziuni autohtone au început să migreze spre alte clădiri.

captura_romnia_tv_frauda.jpg Reputatul biolog Decebal Popescu nu vede nimic neobișnuit în comportamentul gândacilor. ”Există o limită a mizeriei pe care gândacii o pot suporta și angajații România TV au depășit-o de mult”, spune acesta. ”Mai ales că, în ultimele zile, căcatul pe care îl mănâncă angajații lui Ghiță a ajuns la cote impresionante. Deci e absolut normal ca gândacii să plece de-acolo.”

Biogul susține că mizeria de la România TV este atât de mare încât acolo ar putea viețui doar tăricenii. ”Într-un mediu atât de nociv doar niște bacterii care se hrănesc exclusiv cu căcat pot supraviețui. Adică tăricenii, mâncătorii de căcat prin excelență””, spune Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Sunday, 11.12.2016 18:57 Social

National Cinematografic