Începând cu 1 martie 2015 buticarii din România se vor alinia reglementării în vigoare prin care sunt obligați să dea bon fiscal clienților, altfel aceștia pot pleca fără să achite. Micii întreprinzători din țară au declarat că s-au decis să achiziționeze case de marcat „cu bătaie”, eficiente atât pentru afacere dar și pentru țară oferind locuri de muncă interlopilor șomeri.

bon-fiscal-tatuat.jpg

Sistemul este eficient și ecologic deoarece se face economie la hârtie. „Să vă egzplic cum stă treaba. Tu client intri la mine-n magazin să-ți cumperi una-alta. Eu te servesc. Tu-mi ceri bonul. Eu îți spun «banii și marș». Tu în continuare o arzi pe corectelea cu bonul. Atunci eu activez casa de marcat Marcel care-ți imprimă bonul fiscal la ficat și bărbie. Apoi plătești ce ai cumpărat, îmi dai și restul, plus energia consumată de Marcel. Și te las să pleci și cu produsele. Și așa te-am fidelizat”, ne-a declarat un buticar din zona Gara de Nord.

Reprezentanții Ministerului de Finanțe sunt entuziasmați de această propunere și spun că aduce un mare plus societății. „E vorba de socializare în primul rând, ca să nu mai vorbesc de faptul că românii au început să aibă probleme cu obezitatea și sedentarismul. Această propunere va rezolva toate problemele”, a declarat un consilier al ministerului.

Interlopii șomeri sunt la fel de fericiți la auzul veștii că vor avea de muncă. „La unii oricum le place tatuajele și să vezi ce le dau doar Pate de Porc și Pâine pe ceafă!”.

Guvernul a declarat că va subvenționa investițiile pe care buticarii le vor face în domeniu, așa că banii alocați pentru bâte, răngi, săbii ori pumnale sunt exclusiv din partea statului, fiind așteptate și fonduri europene.

autor: George Bonea

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 02.02.2015 10:32 Social

National Cinematografic