De la 1 martie buticarii vor angaja interlopi care sa imprime bonul direct pe client

Începând cu 1 martie 2015 buticarii din România se vor alinia reglementării în vigoare prin care sunt obligați să dea bon fiscal clienților, altfel aceștia pot pleca fără să achite. Micii întreprinzători din țară au declarat că s-au decis să achiziționeze case de marcat „cu bătaie”, eficiente atât pentru afacere dar și pentru țară oferind locuri de muncă interlopilor șomeri.

Sistemul este eficient și ecologic deoarece se face economie la hârtie. „Să vă egzplic cum stă treaba. Tu client intri la mine-n magazin să-ți cumperi una-alta. Eu te servesc. Tu-mi ceri bonul. Eu îți spun «banii și marș». Tu în continuare o arzi pe corectelea cu bonul. Atunci eu activez casa de marcat Marcel care-ți imprimă bonul fiscal la ficat și bărbie. Apoi plătești ce ai cumpărat, îmi dai și restul, plus energia consumată de Marcel. Și te las să pleci și cu produsele. Și așa te-am fidelizat”, ne-a declarat un buticar din zona Gara de Nord.

Reprezentanții Ministerului de Finanțe sunt entuziasmați de această propunere și spun că aduce un mare plus societății. „E vorba de socializare în primul rând, ca să nu mai vorbesc de faptul că românii au început să aibă probleme cu obezitatea și sedentarismul. Această propunere va rezolva toate problemele”, a declarat un consilier al ministerului.

Interlopii șomeri sunt la fel de fericiți la auzul veștii că vor avea de muncă. „La unii oricum le place tatuajele și să vezi ce le dau doar Pate de Porc și Pâine pe ceafă!”.

Guvernul a declarat că va subvenționa investițiile pe care buticarii le vor face în domeniu, așa că banii alocați pentru bâte, răngi, săbii ori pumnale sunt exclusiv din partea statului, fiind așteptate și fonduri europene.

autor: George Bonea

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
2 februarie 2015 08:02

Alte articole

Vezi mai mult