De Moş Nicolae, cei mai mulţi români au găsit în ghete un miros puternic de ciorapi

Moş Nicolae nu a fost prea inventiv anul acesta, relevă un studiu efectuat în această dimineaţă. Potrivit cercetătorilor, 90% din ghetele lăsate la uşă în această noapte conţineau în zorii zilei doar un miros pătrunzător de ciorapi, cadou care i-a dezamăgit pe mulţi români care se aşteptau măcar la o ciocolată sau o maşinuţă.

“Sunt foarte supărat pe Moş”, declară Decebal Popescu, capul unei familii numeroase. “Aseară ne-am lăsat ghetele la uşă, cum spune tradiţia, şi am mers la culcare. Dimineaţa, ce să vezi? Nici urmă de bomboane sau jucării. Nevastă-mea a primit în pantofi un miros de ciorapi de damă, copiii au primit câte un miros de ciorăpei iar eu un iz de şosete vechi, nespălate, ca de infanterist. N-am ce să fac cu aşa ceva, mai am deja unul.”

Deşi cadoul nu a fost foarte apreciat, Moşul l-a împărţit românilor cu generozitate, mulţi dintre ei găsind câte un miros de ciorapi şi în cizmele din debara, pe care nu le pregătiseră în niciun fel pentru noaptea de Sf. Nicolae.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
6 decembrie 2012 09:12

Alte articole

Vezi mai mult