De necrezut! Un teleormănean a reuşit să trăiască aproape 30 de ani cu un creier înfipt în cap

Caz incredibil descoperit de medicii de la un spital din Teleorman. În urma unui banal consult, aceştia au găsit un creier în capul unui bărbat, cu care acesta ar fi trăit mai bine de 30 de ani. “Este un caz unic, n-am mai văzut aşa ceva în 50 de ani de medicină. Îl vom studia cu atenţie, chiar nu pricepem cum a supravieţuit atâta timp cu un creier în cap”, spune medicul Rudolf Bubulac.

Bărbatul a observat lucruri ciudate în comportmentul său, dar a preferat să nu le ia în seamă. “Mereu am fost diferit. Am mers în picioare de la nouă luni, m-am şters singur la fund încă de mic, plus că ştiu să scriu şi să citesc. Chiar şi acum, la 50 de ani, mă simt diferit. Ieri am ajutat 200 de oameni (pe care, în mod ciudat, am ştiut să-i număr) să-şi bage scrisorile în cutia poştală, că toţi le băgau invers. Nu vă spun ce priviri mi-au aruncat”, povesteşte Virgil Sfeclă.

Cazul acestuia ar fi putut ajunge în ziarele locale. “Cazul meu ar fi fost pe prima pagină a tuturor ziarelor din judeţ, dar, din păcate, în Teleorman nu există ziare, pentru că nimeni nu ştie să scrie sau să citească. Probabil va trebui să păstrez eu memoria cazului pe cale orală, fiind singurul om cu creier din Teleorman”, spune Virgil.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Luchian
14 noiembrie 2013 04:11

Alte articole

Vezi mai mult