De Sărbători, companiile de telefonie vor taxa dublu SMS-urile care încep cu “Fie ca…”

În perioada 24 decembrie – 1 ianuarie, SMS-urile care încep cu “Fie ca…” vor fi taxate dublu, anunţă operatorii de telefonie mobilă. Această măsură, menită să reducă numărul de urări care congestionează reţelele în această perioadă, este puternic contestată de abonaţi, care au ţinut să-şi exprime nemulţumirea.

“Sunt întristat”, declară Robert Acrişor, împătimit al SMS-urilor de sezon. “E dreptul meu să-mi manifest o dată pe an dragostea nemărginită faţă de toate cele 750 de persoane din agendă. Am să încerc să fentez sistemul, o să-mi încep urările cu ‘Fie k…’ sau ‘Fi3 ca…’. Dacă nu merge, aia e, plătesc dublu. N-aş putea să mă rezum la acei oameni care înseamnă ceva pentru mine: ar însemna să le refuz celorlalţi bucuria de a primi un SMS pe care l-am copiat acum şapte ani de pe Hi5.”

Pentru că trierea SMS-urilor se face automat, abonaţii care vor să trimită SMS-uri obişnuite sunt rugaţi să evite formulările care ar putea fi considerate urări, precum “Fie ca să iei o pâine când ieşi de la serviciu” sau “Fie ca gunoiul să fie dus şi muşcatele udate.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
23 decembrie 2012 15:12

Alte articole

Vezi mai mult