De sărbători, româncele au pretenţia ca soţii să le aducă acasă bărbatul perfect!

O nouă modă în materie de cadouri de Crăciun face ravagii printre românce! După modelul american, acestea au început să-şi dorească să aibă de sărbători bărbatul perfect, astfel că îşi trimit soţii să-l caute cu săptămâni bune înainte de Crăciun. Iată ce spun câţiva români pe care nevestele i-au trimis după bărbatul perfect:

„Ăsta pe care îl vedeţi acum”, spune Călin D. (Cluj), „e al cincilea cu care mă duc la nevastă-mea azi. Sper să i se pară perfect, că nu mai pot de câţi bărbaţi am cărat acasă. La fiecare a găsit un defect, că ăla are mâinile inegale, că ălălalt n-are un deget, că nu-i place culoarea, ea ar vrea pe negru etc.”

Alexandru S. (Ploieşti): „Mi-e că vin cu unul care nu-i place nevesti-mii şi-mi dă de cap cu el. După aia ce fac, îl duc înapoi?”

„A mea mi-a zis clar «Să nu te întorci acasă fără bărbatul perfect»”, povesteşte şi Radu A. (Bucureşti), „acum mă duc la Obor, e ultima mea speranţă. L-am luat şi pe fiu-meu cu mine, ca o să trebuiască să ştie şi asta când o să fie mare şi o să-l trimită şi pe el nevasta”.

„Cred că am găsit bărbatul perfect doar că e cam mare”, zice Andrei U. (Botoşani). „Sper să intre în casă, să nu fiu nevoit să îi tai vârful. Mai e şi greu ca naiba, că e numai muşchi. Cred că o să iau în taxi să-l duc acasă.”

George T. (Constanţa) are totuşi o soluţie mai simplă: „I-am luat unul din plastic. Ştiu că nu e chiar de bun-gust, dar mi se rupea sufletul să iau unul natural. Poate are şi el familie, copii, îl iau eu acasă pentru 2 săptămâni ca să-i fac un moft nevesti-mii şi după aia, când trec sărbătorile, îl arunc. Ăsta de plastic ştiu că în ianuarie îi pliez braţele şi picioarele şi-l duc în pod, îl mai scot la anul.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
16 decembrie 2011 07:38

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult