De teama creditorilor, Patriciu doarme în fiecare noapte la câte un fost angajat al său!

Pentru că în ultima vreme ghinioanele s-au ţinut lanţ de capul lui Dinu Patriciu, omul de afaceri a ajuns să apeleze la soluţii disperate! Ca să nu dea creditorii de el, miliardarul român a început să se ascundă pe la foştii săi angajaţi, dormind în fiecare noapte acasă la cîte unul dintre aceştia. „Mare noroc pe mine că am falimentat atâtea firme şi am dat afară atâţia oameni, că altfel nu aveam unde să mă ascund de creditori”, le-a declarat Patriciu reporterilor care l-au depistat într-o garsonieră din Berceni, în vreme ce-şi făcea valiza îndreptându-se spre următorul său refugiu, o cameră de cămin din Regie.

Conform calculelor experţilor, dacă toţi foştii angajaţi îl cazează pe Patriciu câte o noapte, omul de afaceri ar avea asiguraţi următorii 4 ani şi trei luni doar mutându-se la cei concediaţi de Mic.ro şi Minimax. Patriciu zice însă că ar putea lua măsuri şi pe termen mai lung: „Dacă-i dau afară şi pe cei de la Adevărul Holding, mai trag de timp până prin 2020. Doar la Cartianu mi-e cam frică să mă duc peste noapte, că nu-s obişnuit să dorm în paie.”

Mulţi dintre cei concediaţi de Patriciu sunt însă reţinuţi şi spun că se tem că, odată ce le intră omul de afaceri în locuinţă, a doua zi le-ar putea lăsa casa ca pe un magazin Mic.ro. De asemenea, câţiva dintre cei care l-au găzduit deja spun că le-a lăsat datorii enorme la întreţinere, deşi nu îşi pot explica cum, dat fiind că a stat doar o noapte.

Scris de TNR
11 martie 2012 15:03

Alte articole

Vezi mai mult