Mai ceva ca la Balc! Dictatorul Federației Ruse, domnul Vladimir Putin, și-a sărbătorit ziua de naștere în sânul naturii, adânc în taigaua siberiană, unde a vântat alăuri de câțiva prieteni oligarhi mai mulți ziariști care au scris despre el. Ziariștii au fost crescuți trei ani de zile într-un lagăr special de lângă Novosibirsk.

putin_vanatoare_ziaristi.jpg

„Președintele Putin a venit la vânătoare călare pe un ghepard de stepă și a fost sprijinit de către ministrul Apărării și sluga sa credincioasă, dl. Medvedev. Cu ocazia vânătorii a testat pușca Liubov-41, care trage cu cartușe speciale, ce pot penetra orice vestă de ziarist, indiferent câte agende și reportofoane are în buzunare”, a povestit o sursă care a participat la vânătoare. 

Evenimentul nu a fost lipsit de incidente, unul din oligarhi a fost împușcat și el din greșeală. Înainte să moară, acesta și-a cerut scuze că l-a contrazis pe Putin într-o discuție avută în urmă cu două luni la Londra, cu ocazia unui summit despre schimbările climatice. Printre oligarhii ruși care au participat la vântăoare s-au numărat fondatorul Revolut, fondatorul Google, fondatorul Yango, Yuri Milner și alți kagebiști mai puțin cunoscuți. 

Scris de Eftimie | Tuesday, 08.10.2019 14:46 Social

National Cinematografic