De ziua mondială a hepatitei, polițiștii au oprit femeile în trafic și le-au dat hepatită

Ca de obicei, agenții de circulație din București, dar și din alte orașe importante ale țării, au pregătit o surpriză pentru reprezentantele sexului frumos care în această zi de sărbătoare au decis să meargă cu mașina. Astfel, aceștia le-au oprit în trafic și, surpriză, în loc să le dea o amendă, le-au dat hepatită.

„Așa m-am panicat când mi-a făcut semn agentul, de numai numai. Că nu aveam nici carnetul la mine, nici talonul și trecusem și pe roșu. Am crezut că îmi dă o amendă când colo, nici vorbă, s-a oferit să-mi dea gratis hepatită”, a povestit Ruxandra S., o tânără șoferiță din București. Agenții de circulație care fac aceste suprize pot fi ușor recunoscuți în trafic, pentru că au veste de semnalizare galbene și ochii la fel.

Polițiștii le-au dat hepatită femeilor în funcție de categoria înscrisă pe carnet. Astfel, motociclistele au luat hepatita simplă, de tip A, majoritatea au luat hepatita B, care se transmite pe cale sexuală, în timp ce șoferițele de camion și autobuz au primit hepatite moderne, pentru unele dintre ele neexistând încă tratament.

Scris de Ef
28 iulie 2014 07:07
Citește mai mult despre: hepatita politia

Alte articole

Vezi mai mult