Vai de noi! Un studiu recent a scos la iveală faptul că România, o mândră nație care odinioară alimenta cu gripă întregul continent european, se zbate acum în mediocritate și abia dacă mai reușește să producă vreo gripă autohtonă.

gripa_femeie_pat.jpg ”Cifrele sunt înfiorătoare”, spune reputatul epidemiolog Decebal Popescu. ”România nu doar că nu mai produce gripă. 94% din românii gripați au o gripă adusă din afară - preponderent din China. Românii bolesc cu gripe de import, ăsta e tristul adevăr.”

”Dacă înainte aveam centre de excelență în gripă la București, Cluj, Iași sau Timișoara, acum sunt închise toate”, a continuat reputatul epidemiolog. ”Acum niște ani veneau turistele suedeze să ia gripă din România, exportam oameni gripați către toate marile puteri occidentale, iar acum bate vântul în industria gripei românești. Am însemnat și noi ceva la un moment dat, eram griparul Europei, iar acum nu mai suntem nimic. Trist!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 18.02.2020 18:55 Social

National Cinematografic