Decapitarea, cea mai eficientă metodă pentru a te lăsa de fumat

Un studiu exhaustiv realizat de o echipă de cercetători britanici a descoperit o metodă revoluţionară pentru a te lăsa de fumat definitiv. Metoda nu este nouă, ba chiar a fost aplicată încă din antichitate, când cei supuşi tratamentului de decapitare, se lăsau aproape instantaneu de fumat.

“Am încercat şi eu acest tratament şi am rămas uimit de rezultate”, spune Zoltan Kiraly, unul din tinerii care a participat la studiu. “Spre deosebire de alte metode de lăsat de fumat, asta e chiar eficientă şi, în plus, nici nu m-am îngrăşat după. Apoi, ce să mai vorbim, nu-mi mai put gura şi hainele a ţigări iar pulsul şi tensiunea arterială mi-au scăzut în mod considerabil”.

Metoda a adus bucurie şi în sânul familiei lui Kiraly. Iată ce declară soţia acestuia: “De când s-a lăsat de fumat prin decapitare e ca un înger. Nu mai cheltuie din bugetul familie bani pe ţigări, e foarte calm, relaxat, nici nu ştii că este în casă. Acum pot să-mi chem şi eu prietenele în vizită, nu-mi mai pute casa a cafenea turcească”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

31 august 2012 08:08

Alte articole

Vezi mai mult