Curtea Constituțională își recunoaște limitele. CCR a decis că toate amenzile date în starea de urgență sunt nule, însă nu se mai poate face nimic cu bătaia încasată de sute de romi de la polițiștii români.bataie_covid_politie.jpg

Romii pot face plângere, însă decizia a fost luată deja: ”Sorry, băieți! Data viitoare fiți și voi mai atenți și nu mai faceți live-uri de la grătare și petreceri, că nu doar voi sunteți șmecheri și până una-alta tot jandarmii au arme mai multe decât voi”, se arată în decizia CCR.

Polițiștii se felicită pentru inspirația pe care au avut-o: ”Dacă nu-i băteam, acum rămâneam fără nicio satisfacție față de triburile de interlopi din Țăndărei, Bărbulești și alte sate de romi care altfel ar fi continuat parangheliile pe străzi”, spune Robert Acrișor, polițist local.

Mulți romi recunosc chiar că au rămas în case nu de frica amenzilor, ci de frica bătăilor aplicate de către polițiști: ”Neam de neamul nostru n-a plătit o amendă! Din ce s-o plătesc? Din ajutorul social? Din banii de cerșit n-am cum, că în România nu-mi primește euro la taxe și impozite”, explică romii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 07.05.2020 12:14 Social

National Cinematografic