Decizie istorică a Staborului din Bolintin: Shogun trebuie să îi halească morocarul lui Tarzan

Instanța de judecată romă din satul Bolintin a dat un verdict final în cazul Tarzan Ceangă contra lui Shogun Lache. Judecătorul a hotărât că Shogun trebuie să-și respecte angajamentul verbal pe care și l-a luat în fața lui Tarzan, acela de a-i mânca acestuia morocarul în caz că-l minte.

Conform rechizitoriului, conflictul a pornit de la o simplă discuție în contradictoriu între cei doi cetățeni. Tarzan și Shogun se aflau la cârciuma din Bolintin atunci când Tarzan a izbucnit în laude, enumerând toate reușitele sale în viață, mașinile străine pe care le avea când era în Spania și miile de euro acumulați în bancă. În replică, Shogun a început și el să se laude cu averile sale din Germania, dar a cam exagerat puțin, lăudându-se cu niște mașini care nu-i aparțineau. Pentru a da credibilitate afirmațiilor sale, el și-a încheiat discursul cu expresia „Mânca-ți-aș carbasanul tău dacă te mint, Tarzane!”

Judecătorul a analizat probele din dosar și pe baza lor a stabilit că Shogun se face vinovat de încălcarea regulilor dialogului, mințind sub jurământ. „Am fost fortuit să iau această decizie”, a spus judecătorul, „așa că am hotărât ca Shogun să-i mănânce întreg ștromeleagul lui Tarzan. Pe cale de consecință, urmează ca familia lui Tarzan să-i trăiască acestuia.”

Scris de TNR
23 mai 2012 11:05

Alte articole

Vezi mai mult