Decizie logică: DN2 trece de la Transporturi la Administraţia Cimitirelor

La scurt timp după ce jurnaliştii Libertatea au constatat că DN2 are mai multe cruci pe marginea drumului decât borne kilometrice, statul român a anunţat că va lua toate măsurile care se impun!

Astfel, Ministerul Transporturilor va renunţa la toate pretenţiile asupra tronsonului Bucureşti-Bacău, iar noul administrator al DN2 va fi nimeni altul decât Administraţia Cimitirelor, în parteneriat cu bisericile ortodoxă, romano-catolică şi satanistă.

„Mi se pare o idee bună. Nu doar că sunt doar mai multe cruci decât borne”, explică Geani Marcel, poliţist rutier, „sunt mai multe dricuri decât TIR-uri, mai multe colivării decât micării şi, cu voia dumneavoastră, mai multe bocitoare decât poliţişti rutieri. Era şi firesc să fie administrat de cineva care se pricepe la infrastructură funerară.”

Pentru a marca evenimentul, plăcuţa cu „Drum bun” de la ieşirea din Bucureşti pe DN2 va fi înlocuită cu un panou negru, sobru, cu mesajul „Nu te vom uita niciodată”, iar şoferii care ajung cu bine la capătul celălalt vor primi din partea autorităţilor un covrig, un ou fiert, o cutiuţă de pateu, un prosop şi o lumânare.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
24 august 2021 16:03
Citește mai mult despre: cimitir cruci dn2

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult