Decizie matură. România a decis să facă punte între valul 4 și valul 5 de COVID

În sfârşit, o decizie matură a autorităţilor! Ministerul Sănătăţii a decis ca valul 4 de COVID-19 să se termine cu două zile mai târziu, iar valul 5 să înceapă cu 2 zile mai devreme. Astfel, ţara noastră va fi prima din lume care face punte între două valuri de COVID-19.

„Sunt 4 zile între valurile de COVID, din care doar două lucrătoare. Ce sens are să scădem îmbolnăvirile şi să ridicăm restricţiile doar ca să creştem cazurile şi să reintroducem interdicţiile câteva zile mai târziu? Cred că toată lumea va fi de acord. Aşa facem şi noi la guvern când pică 1 Decembrie joia sau 1 Mai marţea. Presupun că aşa faceţi şi voi la combinatul de rulmenţi, sau unde lucrează oamenii când se duc să lucreze în privat”, a precizat ministrul interimar al Sănătăţii, Csiki Briki.

Dacă hotărârea în acest sens e publicată în Monitorul Oficial, ora 03:00 a dimineţii zilei de 3 noiembrie va marca oficial trecerea de la valul 4 la valul 5 al pandemiei.

Dacă nu lucrează nimeni la Monitorul Oficial, primăriile vor organiza oricum o serbare cu mici, asigură Palatul Victoria.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Vasile
25 octombrie 2021 14:50
Citește mai mult despre: pandemie punte valuri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult