Declaraţie contradictorie a Vioricăi Dăncilă: “De ce să demisionez? Ce, sunt proastă?”

Situaţie stupidă la PSD. Fostul premier Dăncilă, al cărei IQ nu este tocmai strălucit, continuă seria declaraţiilor bizare, întrebând retoric de ce să demisioneze: “Ce, sunt proastă?”. Declaraţia sa vine în completarea unui lung şir de astfel de declaraţii, pe fondul unei inteligenţe precare.

Imediat după ce Dăncilă a întrebat în CEx dacă cei din sală o consideră proastă, printre pesedişti s-a instalat o linişte adâncă, presărată cu chicoteli şi râsete înfundate, dar şi cuvinte care nu fac cinste unui social-democrat, precum: “Da, eşti proastă”, sau “Huo, proastă, cară-te odată!”, spun surse din CEx-ul PSD.

Mai mult, se pare că anumiţi pesedişti ar fi spus vorbe şi mai urâte: “Fix de-asta ar trebui să demisionezi!” şi deja nervozitatea din partid creşte, pentru că Dăncilă refuză să demisioneze. Câţiva pesedişti ar fi confecţionat un banner pe care scrie “Lasă-ne”, iar alţii au pus melodia trupei Antract în timpul CEx-ului şi au aprins brichete pe versurile: “Fă, eşti frumoasă, dar eşti extraordinar de proastă/Fă, eşti frumoasă, proasta dracului”, în timp ce alţii ziceau: “Bă, plm, dar nici frumoasă nu e”.

Scris de TNR
26 noiembrie 2019 16:11
Citește mai mult despre: proasta

Alte articole

Vezi mai mult