Miracol sau voință uluitoare de muncă? Asta se întreabă toată lumea, după ce un corporatist dintr-o clădire centrală de birouri din București a învățat să leviteze la birou, la scurt timp după cu un coleg i-a furat scaunul. ”Muncesc, ce altceva să fac?”, a răspuns senin corporatistul când colegii, șocați să-l vadă levitând, l-au întrebat ce face.

 corporatist leviteaza.jpg

Se pare că nu este prima dată când corporatistul își uluiește colegii de birou. ”Odată, când a rămas blocat în lift, a reușit să se conecteze remote la laptop, doar cu puterea minții și să lucreze așa. Altă dată, a simțit de la biroul lui că șeful de departament este pe toaletă și tocmai a rămas fără hârtie igienică, remediind imediat situația. A fost și promvat atunci”, își amintește un coleg al corporatistului.

Corporatistului i se pare absolut banal faptul că a levitat,  considerând insolit un cu totul alt fapt. ”Nu înțeleg cum mi-a dispărut scaunul”, spune el. ”Trebuie să fi fost cineva cu puteri supranaturale, pentru că nici un om obișnuit nu stă mai mult decât mine la birou. Eu întodeauna ajung primul și plec ultimul, deci e de-a dreptul SF ce s-a întâmplat. Noroc că am învățat să levitez, altfel nu știu ce făceam.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 19.01.2015 10:21 Social

National Cinematografic