Dedicat total muncii! Un corporatist a învățat să leviteze după ce i s-a furat scaunul de birou

Miracol sau voință uluitoare de muncă? Asta se întreabă toată lumea, după ce un corporatist dintr-o clădire centrală de birouri din București a învățat să leviteze la birou, la scurt timp după cu un coleg i-a furat scaunul. ”Muncesc, ce altceva să fac?”, a răspuns senin corporatistul când colegii, șocați să-l vadă levitând, l-au întrebat ce face.

Se pare că nu este prima dată când corporatistul își uluiește colegii de birou. ”Odată, când a rămas blocat în lift, a reușit să se conecteze remote la laptop, doar cu puterea minții și să lucreze așa. Altă dată, a simțit de la biroul lui că șeful de departament este pe toaletă și tocmai a rămas fără hârtie igienică, remediind imediat situația. A fost și promvat atunci”, își amintește un coleg al corporatistului.

Corporatistului i se pare absolut banal faptul că a levitat, considerând insolit un cu totul alt fapt. ”Nu înțeleg cum mi-a dispărut scaunul”, spune el. ”Trebuie să fi fost cineva cu puteri supranaturale, pentru că nici un om obișnuit nu stă mai mult decât mine la birou. Eu întodeauna ajung primul și plec ultimul, deci e de-a dreptul SF ce s-a întâmplat. Noroc că am învățat să levitez, altfel nu știu ce făceam.”

Scris de Calin
19 ianuarie 2015 08:01

Alte articole

Vezi mai mult