Defilarea militarilor a fost anulată, că Arcul de Triumf era înfundat cu gunoaie

Ghinion teribil pentru militarii români întorși din Afganistan. Ei trebuiau să defileze azi pe sub Arcul de Triumf, doar că, din păcate pentru ei, acesta era înfundat cu gunoaie. Când au văzut scena, mulți militari au preferat să se întoarcă în Afganistan, că parcă acolo nu sunt atât de multe gunoaie ca în București.

Militarii români au fost rugați să predea armele, au primit la schimb câte-o mătură și un făraș și au fost puși să strângă toate gunoaiele din Sectorul 1. „Dacă reușesc să strângă toate gunoaiele din sector, la final vor putea defila cât vor ei pe sub Arcul de Triumf“, le-a promis ministrul Apărării militarilor întorși din Afganistan.

Faptul că militarii n-au putut defila pe sub Arcul de Triumf din cauza gunoaielor este considerat însă firesc de către Dana Budeanu. „Păi de ce voiați să defilați, fătălăilor? I-ați bătut cumva pe talibani? V-au alungat desculții ăia de acolo, iar voi vreți să defilați? Pe sub Arcul Fătălăilor ar trebui să treceți, acolo vă e locul!“, a tunat designerul de haine.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
21 iulie 2021 13:07
Citește mai mult despre: arcul de triumf gunoaie militar

Alte articole

Vezi mai mult