Deja e prea de tot. În Portul Constanța au sosit 12 containere cu căcat

Containerele cu deșeuri periculoase nu mai sunt de mult ceva ieșit din comun în Portul Constanța, dar ceea ce au găsit inspectorii în această dimineață depășește orice imaginație: 12 containere pline cu căcat, origine Republica Federală Germană.

Se pare că în Germania e mai ieftin să trimiți căcatul în România decât să tragi apa. Bineînțeles că în România se găsesc destui oportuniști care importă căcatul și scormonesc prin el, sperând că nemții au înghițit ceva de valoare și a ieșit pe partea cealaltă.

Acest lucru n-ar fi posibil dacă România nu ar fi aderat la Uniunea Europeană, spun cei din Portul Constanța. Potrivit surselor din port, căcatul vine în pungi etichetate frumos cu familia de la care provine. De exemplu, azi au sosit multe pungi de la familia Franzheim din Frankfurt, care a consumat pizza cu porumb acum vreo două săptămâni, când a plecat containerul spre România.

Pe lângă căcatul uman, sunt și milioane de pungi cu căcat de câine din Germania. Spre deosebire de români, care nu strâng după câini, nemții sunt conștiincioși, adună căcatu, îl pun în pungi și îl expediază în țara noastră, că lor le e scârbă să se atingă de el. Căcatul de câine e importat de firme românești pentru pungi, care sunt spălate și refolosite, ajungând în pungile cu pungi ale românilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
15 iunie 2021 14:59
Citește mai mult despre: container deșeuri port

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult