Delfinii militari români nu pot lupta, că sunt burtoși și au grad de general

Surse din MApN au dezvăluit că nu doar Rusia dispune de o armată de delfini, ci și țara noastră se mândrește cu o unitate de luptă subacvatică. Din păcate însă delfinii de luptă românești sunt toți generali și au niște burți imense, așa că nu pot să lupte. Mamiferele noastre militare sunt singurele din lume care transpiră chiar și când înoată, din cauza stratului uriaș de slănină de pe ele.

Observatorii militari spun că recent s-au petrecut câteva incidente cu delfinii de luptă ai României, unele chiar regretabile. Un delfin burtos, general-maior în retragere, a fost atacat cu harpoanele pe plaja Corbu, unde intrase cu BMW-ul Seria 5. Un alt delfin militar ar fi fost implicat într-un scandal cu o prostituată moartă într-un hotel de pe Valea Oltului, mușamalizat însă de colegii săi din procuratura militară.

Cele mai recente informații despre delfinii militari sunt că aceștia ar fi fost convocați la un antrenament de urgență în Delfinariul Constanța, unde au fost nevoiți să se antreneze cu colace, pentru că din cauza burților au tendința de a se răsturna pe spate și de a se îneca. Cel mai grav e că delfinii militari nu au degete opozabile și nu pot ține în mână un AK-47, arma obligatorie pentru toți soldații români.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
28 aprilie 2022 16:02
Citește mai mult despre: burtă delfini general Marea Neagră

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult