Delicii de sezon! Au apărut băbuțele care vând țurțuri pe marginea drumului

Grăbiți-vă, că se termină! Câteva băbuțe oportuniste s-au postat deja pe marginea șoselelor, cu coșurile pline de țurțuri la doar 5 lei, pe alese. Sunt și oferte, 20 lei buchetul de 7 țurțuri, clientul putând chiar să guste, să vadă că e marfă bună, de streașină de țară, nu țurțuri de oraș, plini de mâzgă de la mașini.

Băbuțele sunt profesioniste și îți vând și o pereche de mănuși de lână, tricotate, ca să nu-ți înghețe mâna pe țurțurele de casă după ce-l cumperi. Marketingul e agresiv, băbuțele spunând că e ultima șansă la țurțuri și că abia peste un an o să se mai facă, așa că nu trebuie neglijată oferta.

Evident, au apărut și manțogarii în uniforme, care încearcă să le amendeze pe băbuțe că vând țurțuri fără autorizație, dar de data asta băbuțele nu pot fi prinse cu nimic, că și-au scos autorizație de producător de apă. Cei mai mulți clienți sunt femei, pe care băbuțele le-au prostit că țurțurii sunt înghețată dietetică și lor le vând marfa la preț dublu: ”taxă pe prostie, mamaie”, spun babele întreprinzătoare.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
22 ianuarie 2021 10:57
Citește mai mult despre: băbuțe țurțuri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult