Delir în Libertatea: Virusul gripei porcine o să măture pe jos cu omenirea

Generalul în rezervă Mircea Chelaru ne anunţă azi, în Libertatea, că virusul gripei porcine a fost creat în laborator, pentru a provoca o pandemie care să omoare 90% din populaţia omenirii.

 

Motivul pentru care s-a ajuns aici e simplu: resursele planetei sunt pe terminate şi, decât să moară lumea de foame, mai bine moare de gripă porcină. Pentru generalul Chelaru, moartea de gripă porcină este, în mod evident, mai uşoară, mai de dorit. Proababil că a auzit, la viaţa lui, mulţi somalezi care, leşinaţi de inaniţie, strigau blestemându-şi soarta: „Ah, lua-m-ar odată gripa porcină!”

 

Nu numai virusul gripei porcine a fost creat în laborator, ne spune generalul. Aceeaşi origine o au şi SIDA, Ebola, apendicita, roşul în gât şi iritaţiile provocate de urzici – în sensul că urzicile au fost create în laborator. Oricum, ştiu despre ce vorbeşte, un prieten a avut probleme cu stomacul din cauza unei bacterii dezvoltate în laboratorul unei cofetării.

 

Iată ce a declarat, mai exact, Chelaru pentru Libertatea:

 

“Sunt convins că gripa porcină este exclusiv un produs de laborator, ca şi Ebola sau ca SIDA, şi nu poate scăpa de sub control decât dacă i se dă drumul. Scopul: într-un fel sau altul, trebuie să izbucnească o pandemie prin care să fie nimicită 90% din populaţia lumii. Există declaraţii şi studii pe această temă, adică cei implicaţi s-au demascat deja.”

 

Vă daţi seama că omul ăsta a fost la viaţa lui general, că a avut armata pe mână? Putea să ne omoare pe toţi. Până şi administratorul de la mine din bloc are mai mult simţ al realităţii. Bine, e adevărat, administratorul gândeşte la o scară mai mică (la scara de bloc), el susţine că pandemia a fost creată pentru a răpune 90% dintre locatari, din cauză că nu mai există destul combustibil pentru punctul termic din cartier.

 

Citeşte aici ce spune Murphy despre gripa porcină.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
5 noiembrie 2009 12:09
Citește mai mult despre: gripa porcina Libertatea tabloid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult