Delir în Pipera! Din cauza gripei, o clădire a ajuns în carantină și acum toți sunt blocați la birou

Visul de aur al corporatistului român, acela de a fi sechestrat la birou, tocmai s-a împlinit pentru cei care lucrează într-o clădire de birouri din Pipera. Pentru că mai bine de 70% dintre angajați s-au prezentat la birou deși sunt gripați, conducerea corporației n-a avut încotro și a fost nevoită să instituie carantina în clădire, pentru a evita astfel o epidemie care să cuprindă toată zona Pipera.

Intrarea în carantină a declanșat urale de bucurie în rândul angajaților, fericiți că au șansa să își petreacă următoarele nopți la birou. ”Și nu e o simplă carantină, e una pe perioadă nedeterminată, deci ar putea dura și săptămâni”, exultă un corporatist blocat în clădire. Și ca să fie siguri că nu scapă degrabă de gripă și carantină, s-a înființat poliția corporatistă, care confiscă și distruge toate medicamentele care ar putea ameliora simptomele gripei.

De asemenea, din oră în oră, fiecare corporatist trebuie să stea 5 minute cu capul pe geam, ca să-și mențină simptomele de gripă active. Asta creează însă mici probleme, pentru că de fiecare dată când se deschide un geam apar corporatiști din alte clădiri care încearcă să intre înăuntru, ca să fie și ei blocați la birou. Sute de astfel de corporatiști stau și pândesc la această oră orice șansă de a intra și ei în clădire.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
15 octombrie 2015 12:01
Citește mai mult despre: corporatist gripa pipera

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult