Demn de Guinness Book: 147 de muncitori s-au adunat în jurul unuia care săpa o groapă

Mai mulţi muncitori din Bucureşti ar putea intra în Cartea Recordurilor, după ce au realizat performanţa de a se aduna, într-un număr uriaş, în jurul singurului dintre ei care a avut nesăbuinţa de a face ceva util: săpatul unei gropi. „L-am văzut când a luat târnăcopul în mână, dar credeam că vrea doar să se sprijine în el, cum face de obicei. Dintr-o dată, l-a ridicat şi a lovit asfaltul, atunci am bănuit că e ceva suspect“, a declarat Decebal Popescu, şef de şantier.

Treptat, muncitorii s-au adunat în jurul colegului lor. „M-am aşezat lângă el, aşa, mai ferit, să nu mă lovească, şi am început să-i dau indicaţii, era clar că făcea totul greşit. Apoi au venit şi alţi colegi, care contraziceau indicaţiile mele. Ne-am adunat 147, au venit şi de prin cartierele învecinate. Am auzit că ar fi venit şi din alte oraşe, dar cred că mai mult în scopuri turistice, ca să vadă şi ei minunea“, spune un muncitor.

Deşi a primit sute de indicaţii, muncitorul, care trebuia să înlocuiască o ţeavă de canalizare, tot nu a reuşit ce şi-a propus. „Am lovit asfaltul cu toată puterea, n-a vrut deloc să cedeze. Nu ştiu cine s-a gândit să facă târnăcoapele cu mâner de fier şi vârf de lemn“, s-a plâns acesta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
2 decembrie 2013 03:12

Alte articole

Vezi mai mult