Deschiderea de an școlar se repetă. Mulți părinți sunt încă în trafic de ieri

Pregătiţi-vă de încă o tură de discursuri sforăitoare de la director, primar, popă şi poliţist! Deşi azi ar fi trebuit să înceapă cursurile, autorităţile au decis să repete prima zi de şcoală şi toate festivităţile aferente. Motivul e simplu: în marile oraşe, peste o treime din părinţi sunt încă în trafic, după ce au pornit ieri un pic mai târziu.

„Ştiam eu că trebuie să plecăm la 4 dimineaţa, dar am zis să-l las pe ăsta micu să mai doarmă un pic. Am prins traficul ăla infernal de 7 dimineaţa, csf. Acum, după 24 de ore de claxoane şi înjurături, mai avem vreo zece minute până la şcoală. Sper să repete discursul lui taica popa, să-i aducă noroc copilului, ptiu ptiu, duamne-ajută, TIIIT, E BANDA DĂ DREAPTA ÎN MORŢII MĂ-TII DE AGARICI”, spune Maricica, 41 ani, părintele de sex feminin al lui Vlăduţ, copil, 7 ani.

„Noi locuim în Ozana, dar am înscris copilul la o şcoală din Giuleşti, că au perdele mov şi se asortează mai bine cu şapca lui preferată. Facem cam 29 de ore până la şcoală, da’ acum a fost trafic, aşa că sper să mai dea o dată ceremonia şi miercuri”, spune Geanone, 19 ani, tătic.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
14 septembrie 2021 08:09
Citește mai mult despre: an scolar scoala trafic

Alte articole

Vezi mai mult