Intervenție în forță a mascaților în mai multe magazine Dedeman, după ce mai multe surse le-ar fi spus polițiștilor că acolo se găsesc cuie la kil.dedeman_descindere_diicot.jpg ”Erau organizați pentru producția și traficul de marijuana. Aveau o zonă uriașă cu îngrășăminte, cu unelte de grădinărit specifice cultivării de droguri, roabe, saci pentru ambalat, aparate de stropit, cântare, tot ce trebuie pentru irigații, absolut tot. E incredibil că n-a raportat nimeni până acum”, spune unul din mascați.

Imediat după ce au spart ușa și au intrat, polițiștii au întrebat unde sunt cuiele, dar evident nu era nimeni pe raion, așa că le-au căutat singuri. ”Nu am găsit droguri, dar la raionul de scule am găsit un veritabil arsenal de arme albe, de la topoare la cuțite, dar și măști, semn că acest grup infracțional se aștepta la o descindere. Am avut noroc că nu au ripostat”, spun polițiștii.

Angajații Dedeman au refuzat să colaboreze. În loc de țigări cu marijuana le-au dat cuie de tâmplărie și în loc să recunoască faptele au întrebat insistent dacă DIICOT vrea factură.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 29.08.2019 10:47 Social

National Cinematografic