Descindere DIICOT la Dedeman, după ce ce a apărut zvonul că acolo vând cuie la kil

Intervenție în forță a mascaților în mai multe magazine Dedeman, după ce mai multe surse le-ar fi spus polițiștilor că acolo se găsesc cuie la kil. ”Erau organizați pentru producția și traficul de marijuana. Aveau o zonă uriașă cu îngrășăminte, cu unelte de grădinărit specifice cultivării de droguri, roabe, saci pentru ambalat, aparate de stropit, cântare, tot ce trebuie pentru irigații, absolut tot. E incredibil că n-a raportat nimeni până acum”, spune unul din mascați.

Imediat după ce au spart ușa și au intrat, polițiștii au întrebat unde sunt cuiele, dar evident nu era nimeni pe raion, așa că le-au căutat singuri. ”Nu am găsit droguri, dar la raionul de scule am găsit un veritabil arsenal de arme albe, de la topoare la cuțite, dar și măști, semn că acest grup infracțional se aștepta la o descindere. Am avut noroc că nu au ripostat”, spun polițiștii.

Angajații Dedeman au refuzat să colaboreze. În loc de țigări cu marijuana le-au dat cuie de tâmplărie și în loc să recunoască faptele au întrebat insistent dacă DIICOT vrea factură.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
29 august 2019 08:47
Citește mai mult despre: marijuana

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult