Descoperă presa reală! 7 știri din ultimele zile care sunt în mod evident false

TNR, cel mai avizat și de încredere canal media din România, lansează o rubrică nouă, care-și propune să demaște unele din cele mai mari și josnice minciuni care se propagă în presa de la noi. Regăsiți mai jos câteva dintre ele.

• Viorica Dăncilă a ratat întâlnirea cu Jean Claude Juncker pentru c-a întârziat la aeroport. Fals! Dăncilă a ajuns la timp, doar că n-a știu să-și deschidă singură portiera, așa că a așteptat mai bine de o oră în mașină, până i-a deschis-o cineva.

• Crin Antonescu vrea să candideze la alegerile europarlamentare din partea PNL.  Nu, nu este adevărat, după cum a confirmat și purtătorul lui de cuvânt. ”Încă doarme, nu avea cum să-și anunțe candidatura”, a spus acesta. 

• Dan Bittman a dezvăluit că pentru concertul lui Rod Stewart de la București se vor cheltui 250.000 de euro, bani publici. Fals! Cu atâția bani rămâne cântărețul în mână după ce-și trag banii toate firmele căpușă cu care lucrează primăria pentru concert.

• Ion Iliescu a ajuns la Spitalul Elias, din cauza unor probleme de tensiune. De-a dreptul hilară această știre falsă. Dacă a ajuns la Elias, Iliescu a ajuns acolo ca să se plângă că pleznește de sănătate, nu pentru că are probleme de sănătate.

• Întrebarea la care trebuie să răspundă românii la referendumul pentru familia tradițională este ”Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?” Din nou, o mare minciună. Nimeni nu trebuie să răspundă la întrebarea aia, pentru că în mod normal nimeni nu ar trebui să se prezinte la acel referendum inutil pentru societate.

• Antena 3 și România TV au susținut într-o serie de reportaje și articole că…. de fapt, nu contează ce-au susținut, pentru că în cazul lor chiar absolut tot ce-au spus este construit pe minciună și manipulare.

• Restricţii pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, din cauza unor lucrări la carosabil. Serios? Aia-i autostradă? 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
20 septembrie 2018 08:35
Citește mai mult despre: fakenews presa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult