L-am prins! O expediție de explorare a celui mai adânc loc din oceanul planetar a dat peste un român, la peste 11.000 metri adâncime. Reflectoarele batiscafului au trecut peste fața îngrozită a bărbatului care făcea semne disperate spre exploratori să plece și să-l lase în pace, pentru că nu vrea să fie găsit. Din păcate pentru românul Marian era prea târziu, că expediția era transmisă Live.roman_ascuns_groapa_marianelor.jpg

Adus la bordul expediției submarine, românul Marian s-a declarat revoltat că a fost expus și că deci va fi reperat de femeile din viața lui și obligat să le dea flori, chestie pe care o urăște orice bărbat normal la cap.

Marian se afla în Groapa Marianelor de 2 zile și avea de gând să mai stea până pe 9 martie, ”când se mai duce nebunia asta”. Avea la el suficient oxigen și câteva baxuri de bere, dar s-a plâns că la 11.000 metri adâncime e foarte greu s-o bei: ”Nu prea intră, din cauza presiunii”.

Marian i-a acuzat pe exploratori că au venit să-i fure locul și s-a uitat bănuitor când un scafandru s-a dus să culeagă niște corali, dar i s-a spus că sunt pentru soția acestuia, moment în care Marian a vărsat o lacrimă pentru el.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de TNR | Friday, 08.03.2019 08:27 Social

National Cinematografic