Descoperire de senzaţie în Groapa Marianelor. Un român care se ascundea de 8 Martie!

L-am prins! O expediție de explorare a celui mai adânc loc din oceanul planetar a dat peste un român, la peste 11.000 metri adâncime. Reflectoarele batiscafului au trecut peste fața îngrozită a bărbatului care făcea semne disperate spre exploratori să plece și să-l lase în pace, pentru că nu vrea să fie găsit. Din păcate pentru românul Marian era prea târziu, că expediția era transmisă Live.

Adus la bordul expediției submarine, românul Marian s-a declarat revoltat că a fost expus și că deci va fi reperat de femeile din viața lui și obligat să le dea flori, chestie pe care o urăște orice bărbat normal la cap.

Marian se afla în Groapa Marianelor de 2 zile și avea de gând să mai stea până pe 9 martie, ”când se mai duce nebunia asta”. Avea la el suficient oxigen și câteva baxuri de bere, dar s-a plâns că la 11.000 metri adâncime e foarte greu s-o bei: ”Nu prea intră, din cauza presiunii”.

Marian i-a acuzat pe exploratori că au venit să-i fure locul și s-a uitat bănuitor când un scafandru s-a dus să culeagă niște corali, dar i s-a spus că sunt pentru soția acestuia, moment în care Marian a vărsat o lacrimă pentru el.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
8 martie 2019 08:03
Citește mai mult despre: 8 martie expeditie Groapa Marianelor Pacific

Alte articole

Vezi mai mult