Descoperire epocală: alimentele care îţi taie senzaţia de foame

Nutriţioniştii au făcut o descoperire colosală: există alimente care taie senzaţia de foame. Ba, mai mult decât atât, nu au ţinut această mare descoperire pentru ei, ca să devină ei singurii sătui ai planetei, ci au împărtăşit-o şi ignoranţilor care altfel probabil ar fi murit de foame. Ceea ce înseamnă că, până să ne lumineze nutriţioniştii, prin vocea Mădălinei Chiţu, autoarea articolului din Gândul, noi mâncam ca fraierii tot felul de alimente care în loc să îţi potolească senzaţia de foame, o accentuau.

Faptul că există nutriţionişti care probabil consuma alcool la locul de muncă şi emit tot felul de inepţii n-ar trebui să mire pe nimeni. Ca să-şi justifice titulatura, sunt nevoiţi să dea tot felul de sfaturi periodic. Uneori, cum e cazul acum, nu le iese, se mai întâmplă. Însă tipa care a preluat informaţia nu are nici o scuză. Tot ceea ce îi poate aduce acest articol este un transfer la un tabloid sau, cu puţin noroc, chiar la OTV.

Aştept oricum cu interes viitorul material al autoarei, despre lichidele care îţi potolesc setea. Eu mi-o potolesc de regulă cu apă, dar cine ştie, poate aflu că procedez greşit.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 mai 2010 08:24
Citește mai mult despre: alimente foame nutritie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult