Descoperire macabră a unui cercetător american: mașina care merge cu viteza luminii

Un cercetător american a făcut o descoperire macabră, care va revoluționa fizica. El a observat că omul este capabil să călătorească cu viteza luminii, însă acest lucru nu e de dorit, deoarece în orice moment poate să-ți sară un copil înainte.

Se pare că jumătate din șoarecii de laborator care au călătorit cu viteza luminii și-au pierdut viața ca urmare neadaptării vitezei la condițiile spațio-temporale. De cele mai multe ori însă, cobaii erau beți din cauza altor experimente științifice la care participaseră.

William Brown, de la universitatea americană cu același nume, a pus la punct primul vehicul care călătorește cu viteza luminii. În curând, automobilul va apărea și pe piață, în două variante de motorizare. Brown a anunțat că vrea să scoată și o mașină de oraș care merge cu viteza luminii, una mai mică și mai ușor de parcat.

Ceilalți cercetători sunt însă reticenți. Ei spun că e vorba despre o descoperire macabră, întrucât mașina care merge cu viteza luminii va provoca multe victime.

Întrebat ce părere are despre noile automobile, Mircea Badea a făcut o criză de nervi:

“Numai un manelist, un cocalar, și-ar lua mașină care merge cu viteza luminii. E clar că asta-i doar o fiță. Nu avem noi drumuri pe unde să mergi cu viteza luminii. În Germania, în Italia, mai înțeleg, că acolo au autostrăzi, dar la noi pe unde să bagi 300.000 de kilometri pe secundă, între Turda și Gilău?”

Scris de TNR
20 ianuarie 2011 10:01

Alte articole

Vezi mai mult