Descoperire macabră: Polițiștii au găsit cadavrul unui extraterestru care a murit în condiții suspecte

Doi polițiști din comuna argeșeană Scrotumatele au găsit, într-o râpă din localitate, rămășițele pământene ale unui extraterestru. Cadavrul, care prezenta urme de violență, zăcea acolo de câteva zile. Potrivit polițiștilor, extraterestrul nu mai avea asupra lui nici portofelul, nici telefonul, ceea ce îi fac să creadă că mobilul crimei a fost jaful.

“Pista pe care merg e că telefonul mobil i-a atras pe atacatori. Vă dați seama ce tehnologie avansată avea pe el, din moment ce e adus din altă galaxie. Criminalul poate să scoată bani buni dacă merge să-l vândă duminică în târg la Vitan”, speculează unul dintre polițiști.

Anchetatorii nu exclud nici varianta unei crime pasionale. Iată ce declară un procuror venit tocmai de la București ca să elucideze cazul:

“După cum e îmbrăcat, extraterestrul pare că s-a dus la discoteca din comună cu niște tovarăși. Probabil că s-a dat la cine nu trebuia și l-au alergat băieții din sat cu scânduri rupte din gard. Greșeala lui e că a ajuns în râpa asta, de unde nu mai avea cum să scape. Vedeți cum e extraterestrul când bea puțin? Uită unde și-a parcat OZN-ul.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
18 octombrie 2011 09:20

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult