Descoperire șoc: Polițistul Cioacă l-a omorât și pe Kennedy

Crima comisă acum 4 ani, când a omorât-o pe Elodia, nu este singura din trecutul tulbure al lui Cristian Cioacă. Un comisar de la Poliția Capitalei susține că Cioacă l-a asasinat și pe președintele american John Fitzgerald Kennedy, în urmă cu aproape 50 de ani. Din păcate, FBI-ul n-a reușit să adune destule dovezi împotriva lui și l-a scăpat. Acum, Cioacă se bucură de libertate în timp ce unul dintre cel mai carismatici președinți ai Statelor Unite putrezește în pământ.

“Cioacă și Kennedy se cunoșteau de mult timp, făcuseră afaceri împreună”, povestește comisarul Gheorghe Pistol, de la secția 24 din Capitală. „Nu știm ce a intervenit între ei, dar sunt sigur că Cioacă e criminalul. Pe uniforma lui s-au găsit urme din sângele lui Kennedy.”

Un alt amănunt care îl incriminează pe Cioacă e că acesta a anunțat abia după șapte zile dispariția lui Kennedy. În tot acest timp, el a avut grijă să scape de cadavru și să-l plaseze într-o mașină din Dallas, care circula cu viteză mică în aplauzele mulțimii.

“În drum spre Dallas, Cioacă s-a oprit și a făcut pipi la ieșirea din statul Minesotta. Acolo, el a aruncat într-o râpă hainele pline de sânge ale lui Kennedy și cuțitul de bucătărie cu care l-a omorât”, susține comisarul Pistol, care a adunat un dosar gros cu dovezi împotriva lui Cioacă.

Dacă polițistul va fi găsit vinovat, americanii nu au însă ce să-i facă, deoarece în 1963, la data când a săvârșit crima, atât Cioacă, cât și părinții acestuia erau minori.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
10 septembrie 2011 08:42

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult