Deşi are gratuitate, un pensionar excentric circulă cu autobuzul doar când are treabă

Dubiosul personaj a fost observat, în două rânduri, pe linia 131 din Bucureşti, precum şi în autobuzul 336. Purtarea suspectă a acestuia a atras atenţia organelor de poliţie şi inspectorilor primărie care l-au reţinut pentru 24 de ore.

„Păi, eu merg cu autobuzul de două ori pe lună, o dată la Carrefour, să-mi fac cumpărăturile, că am pensia mică şi nu pot cumpăra multe chestii, şi odată la noră-mea, când are chef de o noapte în oraş cu fiu-miu şi eu trebuie să am grijă de nepoţi. În alte locuri mă duc pe jos, am o grămadă de timp la dispoziţie”, îşi explică pensionarul purtarea aberantă.

Pe de altă parte, reprezentanţii primăriei sunt convinşi că pensionarul suferă de o formă de schizofrenie senilă care-l face să nu pună botul la pomeni electorale şi alte facilităţi de acest tip. „În timp ce-l interogam ne-a recomandat să investim bani în finalizarea metroului, nu în gratuităţi şi gargară de tip Sorin Oprescu. Când ne-a cerut să nu mai furăm la licitaţiile de cumpărare autobuze l-am luat la palme, e clar că făcutse o criză de epilepsie, ceva”, au povestit reprezentanţii municipalităţii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
8 februarie 2013 10:02

Alte articole

Vezi mai mult