Deşi mai sunt două luni până la Apocalipsă, autorităţile române sunt total nepregătite

Apocalipsa 2012 bate la uşă şi, încă o dată, autorităţile române sunt total nepregătite. “O să ajungem iar ruşinea Europei, suntem singurul stat care nu a implementat măsuri ferme anti-apocalipsă”, a explicat un secretar de stat din Ministerul Dezvoltării.

România a semnat, în 2004 odată cu intrarea în NATO, o serie de angajamente privind construirea de buncăre nucleare, adăposturi anti-zombi şi tabere de refugiaţi. Din păcate, absolut nici unul din aceste angajamente nu a fost respectat. „Am încercat să construim adăposturi anti-zombi la sate dar multe dintre ele nu sunt racordate la reţeaua de gaz sau electricitate sau sunt folosite ca săli de sport sau patinoare”, spune secretarul de stat.

Există însă şi zone în România unde contribuabilii sunt pregătiţi pentru apocalipsă, în special în Moldova. „Aici, la noi, are loc câte o apocalipsă cam odată pe an, primăvara, mai rar de două trei ori, în anii de secetă. Suntem pregătiţi, putem fura ajutoarele de cataclism în doar câteva ore”, a povestit, cu mândrie, un localnic din Neamţ.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

5 octombrie 2012 18:10

Alte articole

Vezi mai mult