Despre performanţa în sex

O minoră de 14 ani din comuna dâmboviţeană Gura Şuţii a fost sechestrată şi violată de 40 de bărbaţi. Asistăm, probabil, la o pervertire a obiceiurilor străvechi. Tradiţia era să mănânci 40 de mucenici sau să dai peste cap 40 de pahare de vin, nu să faci sex cu 40 de bărbaţi.

Sexy Brăileanca spune că nu ştie cine a lăsat-o gravidă pentru că, timp de două nopţi, a făcut sex cu vreo 20 de bărbaţi. Ea promite totuşi că o să afle cine e tatăl.

Ce mă nelinişteşte, ce-mi dă fiori pe şira spinării şi mă face să mă trezesc noaptea plin de sudori (de altă natură, totuşi, decât ăia de care se trezeşte plină Sexy Brăileanca) e că un om – nevinovat, până la urmă – o să-i plătească pensie alimentară panaramei. Câte miştouri o să-şi ia de la prieteni, cum o să-şi termine el viaţa socială, cum o să moară el singur, prematur, într-un pat de ospiciu, ros de boli şi de gândul că a contribuit la propăşirea dinastiei porno. Ca să vedeţi mai clar cu cine avem de-a face, ia fiţi atenţi la perla asta: “Vedeta filmelor pentru adulţi ne-a mărturisit că nu se aştepta să rămână însărcinată, mai ales că are doar 22 de ani.” Asta e deja ca-n ştirile alea de după prima zăpadă: “Ca în fiecare iarnă, faptul că Sexy Brăileanca a rămas însărcinată le-a luat prin surprindere pe autorităţi.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
9 martie 2010 08:21

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult