Destine tragice! Câţiva români n-au apucat să se mute pe Facebook şi Yahoo s-a închis cu ei înăuntru

Catastrofa digitală putea fi prevenită dacă eram atenţi la semne, dar a fost prea târziu! Potrivit unor surse din IT, câţiva români care n-au reuşit să facă la timp tranziţia către Facebook sau alte reţele sociale au fost surprinşi de închiderea Yahoo, rămânând captivi pentru veşnicie în carcasa vechiului sistem de mesagerie.

„L-am cunoscut personal pe gic00tzu_2k1. Am încercat să-l conving să plece din Yahoo, i-am trimis ani la rând mesajele care avertizau că Yahoo se închide. Avea tot timpul din lume să-şi strângă catrafusele şi să vină pe Whatsapp”, spune un fost utilizator Yahoo, cu ochii în lacrimi.

„Noaptea, când treci pe lângă locul unde era intrarea în Yahoo, poţi să auzi ieşind din fundul pământului câte un ‘buzz’ sau un audible din ăla groaznic cu Madonna. Cu siguranţă sunt încă în viaţă, jucând biliard şi table la nesfârşit, ca într-o versiune din 2005 a Iadului”, spun câţiva localnici din Silicon Valley.

În urmă cu câteva ore, Elon Musk a promis că va construi un minisubmarin cu care speră să-i recupereze pe românii prinşi în adâncurile Yahoo Messenger, dar dacă i-o ia cineva înainte îl bagă în p***a mă-sii.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
18 iulie 2018 11:22
Citește mai mult despre: messenger yahoo yahoo se inchide

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult