Primii români ajunși pe plajele din Grecia au fost întâmpinați de o mare dezamăgire. Conform martorilor oculari, care au povestit toate astea pe rețelele sociale, e plin de români acolo, nu mai e interesant.

romani_in_grecia.jpg

„M-am pus și eu la o terasă, m-am descălțat frumos de șlapi și ce aud în spatele meu? Se vorbea românește domnule, erau unii care se certau că nu primiseră camera cum văzuseră în poze. Am plecat pe plajă, acolo deja se auzeau manele? De la cine? De la alți români, firește”, spune Dragomir Ciubutea, unul din turiștii români care a ajuns printre primii în Grecia, cum s-au ridicat restricțiile.

Și alți români s-au plâns că locurile prin care s-au dus sunt pline de români. Numeroși clienți ai clinicilor de implant de păr din Turcia spun că nu mai e de mers acolo, că s-a umplut de români care vorbesc tare, țipă, fură gelul de păr din camere și sunt nepoliticoși. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 16.06.2020 13:32 Social

National Cinematografic