Dezamăgire pentru primii români ajunși în Grecia: e plin de români acolo!

Primii români ajunși pe plajele din Grecia au fost întâmpinați de o mare dezamăgire. Conform martorilor oculari, care au povestit toate astea pe rețelele sociale, e plin de români acolo, nu mai e interesant.

„M-am pus și eu la o terasă, m-am descălțat frumos de șlapi și ce aud în spatele meu? Se vorbea românește domnule, erau unii care se certau că nu primiseră camera cum văzuseră în poze. Am plecat pe plajă, acolo deja se auzeau manele? De la cine? De la alți români, firește”, spune Dragomir Ciubutea, unul din turiștii români care a ajuns printre primii în Grecia, cum s-au ridicat restricțiile.

Și alți români s-au plâns că locurile prin care s-au dus sunt pline de români. Numeroși clienți ai clinicilor de implant de păr din Turcia spun că nu mai e de mers acolo, că s-a umplut de români care vorbesc tare, țipă, fură gelul de păr din camere și sunt nepoliticoși.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
16 iunie 2020 11:06

Alte articole

Vezi mai mult